Het verkrijgen van reviews op MeetingReview kan soms een beetje tegen vallen. Vandaar dat er hier een aantal tips zijn opgesteld om je hierbij een handje te helpen.
 1. Na de reservering kan je vaak eenvoudig per e-mail een reserveringsbevestiging sturen met hierbij een link van MeetingReview om de boeking te beoordelen.
   
 2. Vanuit je account kan je eenvoudig en snel uitnodigingen naar klanten sturen om een review te plaatsen. Ook voor jouw klant gaat het sneller want de gegevens die jij invult in het uitnodigingsformulier hoeft de klant niet meer over te typen in het review formulier.
   
 3. De handige review widget plaats je makkelijk op je eigen website. Hij nodigt uit om een review te plaatsen en overtuigt ook de bezoekers van jouw website om voor jouw bedrijf te kiezen.
   
 4. Via je account kan je ook een gepersonaliseerde review poster downloaden die je op jouw eventlocatie of bedrijf kan ophangen. Als jij toont dat je openstaat voor eerlijke feedback zullen ook je klanten sneller vertrouwen krijgen.
   
 5. Je kan gebruik maken van de review app. Dit is een URL die locatie zelf op een tablet of laptop kunnen openen en dan eenvoudig de deelnemers vragen om een review te schrijven. De registratie is eenvoudig en na het schrijven van de review wordt het formulier leeggemaakt voor de volgende reviewer. Locaties als Kontakt der Kontinenten en Bouw & Infra Park zijn hier zeer succesvol mee. 
   
 6. Na afloop van de meeting is het slim om de organisator te vragen om feedback te geven. Ook dit kan weer door het toevoegen van een link in de e-mail of persoonlijk met behulp van de app.