Nationale Meeting Award 2017 uitgereikt op EvenementContact

 


“Iedereen mag weten dat we hebben gewonnen”

Na het verzamelen van genoeg reviews en het overtuigen van de jury zijn nu ook voor 2017 de winnaars van de Nationale Meeting Award bekend. Tijdens de vakbeurs EvenementContact op donderdag 9 maart kregen zij hun award uitgereikt. geWoonboot, Kaap Doorn en Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent mogen zich vanaf nu een jaar lang de ‘Beste meeting- en eventlocatie van Nederland’ noemen.

Deze locaties behaalden de hoogste score en daarmee de overwinning. Dit bereikten zij door zich eerst te nomineren binnen hun categorie. Hiervoor moesten zij 10 of meer reviews via MeetingReviewverzamelen. Vervolgens maakten zij indruk op de juryleden die in februari de top 3 van genomineerde locaties met de hoogste scores per categorie bezochten. De jury bestond uit Jolande van den Berg (Management Assistant Bestuurssecretariaat bij Arrondissementsparket Openbaar Ministerie en Regioteamlid NVD Zuid-Holland) en Wouter Olland (Olland Marketing Solutions) voor de categorie Small, Ingrid Rip (RREM) en Michiel Smilde (Eventerim) voor de categorie Medium en Trees Overkamp (‎Cygnea) en Riemer Rijpkema (CLC-VECTA) voor de categorie Large.
Ton Soons heeft namens Vergaderhamers alle 9 finalisten bezocht en onderworpen aan een inspectie op basis van (een selectie van) de criteria van het Vergaderhamer-keurmerk. 

Uitreiking
De winnaars ontvingen hun award tijdens de afsluitende borrel van EvenementContact. Onder leiding van Jan-Jaap In der Maur van Dagvoorzitter.nl overhandigde Ton Soons op het hoofdpodium de awards en bijbehorende certificaten aan de winnaars.
Joan Kramer van geWoonboot in Amsterdam nam de prijs voor de categorie Small in ontvangst. Bob Nijhuis en Lisette Oude Vrielink kregen de prijs binnen de categorie medium voor Kaap Doorn. Hotelmanager Marije van der Valk nam de award voor Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent aan.

Het inschrijfgeld dat alle deelnemende locaties hebben betaald, werd gedoneerd aan stichting Free a Girl. Ingrid Claasen kreeg namens dit goede doel een cheque ter waarde van € 1750,- overhandigd.
De finalisten die naast de award grepen konden gedurende de dag hun certificaat in de stand van Meeting Magazine ophalen. 

Trots
De winnaars van de Nationale Meeting Award zijn erg trots op hun behaalde overwinning. Joan Kramer: “Ik werd door MeetingReview getipt en ben toen meteen reviews gaan verzamelen. Ik vond het jurybezoek erg spannend en had niet verwacht dat we zouden binnen. Deze award hebben we gewonnen vanwege de positieve reacties en feedback van onze gasten, deze award krijgt dan ook een mooi plekje bij de entree.”

Bob Nijhuis ziet het winnen van de award als een erkenning voor de inzet van zijn medewerkers. “Deze award bevestigt dat we goed bezig zijn, maar het zorgt er ook voor dat je scherp blijft en op de details blijft letten. Dankzij het jurybezoek konden we ook onze servicegerichtheid goed overbrengen.” “Deze award krijgt een mooie plek op de balie van de receptie”, zegt collega Lisette Oude-Vrielink, “en ook onze e-mail achtergrond gaan we aanpassen. Iedereen mag weten dat we deze award hebben gewonnen!” 

Marije van der Valk beschouwt de prijs als graadmeter. “Ons hotel is nog maar negen maanden open, het traject en de award zelf geeft je de kans om te kijken waar je staat met je product. Onze salesmanager Koen Veenendaal die zich hiervoor heeft ingezet snapt wat onze visie is en heeft dit ook heel goed over kunnen brengen aan de jury. Het certificaat komt dan ook bij hem op kantoor te hangen, en de award krijgt een mooie plek op het bureau. De titel zullen wij een jaar lang met heel veel trots dragen.”

De organisatie feliciteert geWoonboot, Kaap Doorn en Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent van harte met hun verdiende overwinning. Ook bedanken wij alle deelnemende locaties, de juryleden en Jan-Jaap In der Maur voor hun bijdrage aan de tweede editie van de Nationale Meeting Award!Fotografie: Mike Breeuwer, Flickfeeder

geWoonboot, Kaap Doorn en Van der Valk Nijmegen-Lent winnaars Nationale Meeting Award 2017


Afgelopen maand vonden de locatiebezoeken plaats door de vakjury van de Nationale Meeting Award. Op 7 februari mochten Trees Overkamp (‎Cygnea) en Riemer Rijpkema (CLC-VECTA) aftrappen met een bezoek aan de drie finalisten in de categorie Large.
Vervolgens was het op 15 februari de beurt aan Jolande van den Berg (Management Assistant Bestuurssecretariaat bij Arrondissementsparket Openbaar Ministerie en Regioteamlid NVD Zuid-Holland) en Wouter Olland (Olland Marketing Solutions) in de categorie Medium.
En op 17 februari sloten Ingrid Rip (RREM) en Michiel Smilde (Eventerim) de locatiebezoeken af voor de categorie Medium.
Ton Soons heeft namens Vergaderhamers alle 9 finalisten bezocht en onderworpen aan een inspectie op basis van (een selectie van) de criteria van het Vergaderhamer-keurmerk.

Alle finalisten maakten grote indruk op de juryleden getuige de juryrapporten die zij hebben ingeleverd. Op basis van deze rapportages kunnen wij de uitslag van de Nationale Meeting Award 2017 bekend maken. De winnaars mogen een jaar lang de titel ‘Beste meeting- en eventlocatie van Nederland’ dragen.

De uitslag van de Nationale Meeting Award 2017:

Categorie Small

 1. geWoonboot - Amsterdam (1335 punten)
 2. deVLOER - Almere (1287 punten)
 3. Bartmanzboot - Loenen aan de Vecht (1250 punten)


De jury over geWoonboot:
“Over alles is nagedacht: het ver doorgevoerde zelfvoorzienende en maatschappelijk bewuste concept, ook de communicatie daarover, en de visie achter de vergaderlocatie zijn duidelijke pluspunten. De combinatie van comfort, gastvrijheid in alle details, mvo en het uitzicht op het IJ maken geWoonboot tot een bijzondere vergaderaccommodatie.”

Categorie Medium

 1. Kaap Doorn Conferentiecentrum - Doorn (1483 punten)
 2. Regardz WTC - Arnhem (1431 punten)
 3. Sir Isaac - Utrecht (1391 punten)


De jury over Kaap Doorn:
“Kaap Doorn legt heel erg de nadruk op service: richting diverse sferen in de zalen, richting perfecte AV-ondersteuning, richting bijzondere horeca wat bijdraagt aan de belevenis. Kaap Doorn springt er uit vanwege de warme uitstraling en sfeer in het pand. De ligging in het bos speelt daarbij een rol.”

Categorie Large

 1. Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent (1480 punten)
 2. Postillion Hotel Utrecht Bunnik (1411 punten)
 3. New Babylon Meeting Centre - Den Haag (1323 punten)


De jury over Van der Valk Nijmegen-Lent:
“Deze locatie is pas een half jaar open maar oogt sfeervol en professioneel. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel en deze wordt uitgedragen door eigen medewerkers die intern opgeleid worden. De directie en het salesteam hebben een heldere visie en een realistische benadering qua wensen en doelstellingen. Absoluut een uitstekende congreslocatie!”

Uitreiking
De winnaars ontvangen volgende week donderdag 9 maart hun award uit handen van Jan-Jaap in der Maur (Dagvoorzitter.nl). De uitreiking vindt plaats om 18:00 uur tijdens de brancheborrel op het hoofdpodium van de vakbeurs EvenementContact.
Daarbij zal een cheque worden overhandigd aan stichting Free a Girl, het goede doel van de NMA2017. Het bedrag op de cheque bestaat uit het inschrijfgeld van de deelnemende locaties.

Over de Nationale Meeting Award
De Nationale Meeting Award is een initiatief van MeetingReview, EvenementContact, Vergaderhamers en Meeting Magazine. Deze algemene, onafhankelijke prijs is bestemd voor de beste meeting- en eventlocatie van Nederland.


Finalisten Nationale Meeting Award bekend


De Nationale Meeting Award, een initiatief van MeetingReview, EvenementContact, Vergaderhamers en Meeting Magazine, is een algemene, onafhankelijke prijs die bestemd is voor de beste meeting- en eventlocatie van Nederland en wordt donderdag 9 maart uitgereikt tijdens EvenementContact in Ahoy, Rotterdam.

De Nationale Meeting Award voor beste Meeting- en Eventlocatie kent drie categorien, te weten:
 • Categorie Small - voor locaties met een capaciteit tot 25 personen
 • Categorie Medium - voor locaties met een capaciteit van 25 tot 250 personen
 • Categorie Large - voor locaties met een capaciteit van 250 en meer

De eerste ronde bestond uit het verzamelen van ten minste 10 nieuwe reviews van klanten in 2016 door deelnemende locaties op MeetingReview.com. De locaties die de eis voor nominatie wisten te behalen gingen door naar ronde 2, de online voting. Via een persoonlijke uitnodiging konden branchegenoeten, te weten de leden van SecretaresseNet, lezers van Meeting Magazine en bezoekers van EvenementContact, de hele maand januari hun stem uit brengen op hun favoriete locatie. Na grondige analyse van, en diepgaand beraad over het verloop van de online stemronde heeft de organisatie moeten besluiten deze niet mee te laten wegen in de verkiezing.

De finalisten voor de Nationale Meeting Award 2017 op basis van de eerste ronde zijn:

Categorie Small
 • geWoonboot - Amsterdam
 • Bartmanzboot - Loenen aan de Vecht
 • deVLOER - Almere
Categorie Medium
 • Kaap Doorn Conferentiecentrum - Doorn
 • Regardz WTC - Arnhem
 • Sir Isaac - Utrecht
Categorie Large
 • New Babylon Meeting Centre - Den Haag
 • Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent
 • Postillion Hotel Utrecht Bunnik

Finaleronde: locatiebezoeken door de vakjury
Alle negen finalisten zullen deze maand bezocht worden door de vakjury. De locatiebezoeken vinden plaats op 7 februari (categorie Large), 15 februari (categorie Small) en 17 februari (categorie Medium)

De vakjury van deze editie van de Nationale Meeting Award bestaat uit Jolande van den Berg (Management Assistant Bestuurssecretariaat bij Arrondissementsparket Openbaar Ministerie en Regioteamlid NVD Zuid-Holland) en Wouter Olland (Olland Marketing Solutions) voor de categorie Small, Ingrid Rip (RREM) en Michiel Smilde (Eventerim) voor de categorie Medium en Trees Overkamp (‎Cygnea) en Riemer Rijpkema (CLC-VECTA) voor de categorie Large. Het derde jurylid in iedere categorie is steeds Ton Soons die namens Vergaderhamers deelneemt aan het jurybezoek.

De score van het jurybezoek wordt opgeteld bij de punten die zijn behaald met de reviewscore in ronde 1. De totaalscores per categorie bepalen de winnaars van 2017.

Uitreiking
De uitreiking van de Nationale Meeting Awards vindt plaats tijdens de brancheborrel op het hoofdpodium van EvenementContact op donderdag 9 maart 2017.
Daarbij zal een cheque worden overhandigd aan stichting Free a Girl - het goede doel van de NMA2017 - welke door de deelnemende locaties als inschrijfgeld is opgebracht.

 


Genomineerden Nationale Meeting Award 2017 bekend


De Nationale Meeting Award, een initiatief van MeetingReviewEvenementContactVergaderhamers en Meeting Magazine, is een algemene, onafhankelijke prijs die bestemd is voor de beste meeting- en eventlocatie van Nederland en wordt donderdag 9 maart uitgereikt tijdens de brancheborrel op het hoofdpodium van EvenementContact in Ahoy.

De Nationale Meeting Award voor beste Meeting- en Eventlocatie wordt in drie categorien uitgereikt, te weten:
 • Categorie Small - voor locaties met een capaciteit tot 25 personen
 • Categorie Medium - voor locaties met een capaciteit van 25 tot 250 personen
 • Categorie Large - voor locaties met een capaciteit van 250 en meer.  
Uniek aan de Nationale Meeting Award is het transparante scoremodel welke speciaal hiervoor ontwikkeld is. In totaal zijn er drie ronden waarin deelnemende locaties punten kunnen behalen. De totaalscores per categorie bepalen uiteindelijk de winnaars van 2017.

In ronde 1 kunnen deelnemende locaties punten behalen op basis van hun gemiddelde reviewscore en aantal reviews op review platform MeetingReview.com. Ronde 2 bestaat uit een online voting op basis van meerdere stemrondes waarbij branchegenoten middels een persoonlijke uitnodiging hun stem kunnen uitbrengen. Dit zijn onder andere de leden van SecretaresseNet, de lezers van Meeting Magazine en de bezoekers van EvenementContact.
Na afloop van ronde 2 zal er per categorie een top 3 overblijven welke in februari wordt bezocht door een vakjury (Klik hier voor de vakjury van deze editie). Ook de jury zal weer punten toekennen naar aanleiding van hun locatiebezoek. De totaalscores van alle drie de afzonderlijke rondes bepalen de winnaars van 2017 per categorie.

Locaties konden zich tot 31 december 2016 inschrijven voor deelname aan de Nationale Meeting Award. De eis voor nominatie waaraan locaties moesten voldoen is ten minste 10 nieuwe reviews van klanten in 2016 op review platform MeetingReview.com. 

Inmiddels zijn de genomineerde locaties per categorie bekend, inclusief hun behaalde score in ronde 1.
 
Naam Plaats Aantal Reviews Aantal Reviews Reviewscore Totaalscore Ronde 1
Categorie Small   Totaal 2016 MeetingReview Nominaties
geWoonboot Amsterdam 95 24 8,8 975
Bartmanzboot Loenen aan de Vecht 70 58 9,0 970
deVLOER Almere 57 20 9,1 967
OpMaat Vergaderen Huizen 23 14 9,4 963
De Birkt Vergaderen Maarn 30 19 8,9 920
           
Niet genomineerd          
ZAPP Office  Rotterdam 19 1 8,7 -
           
Categorie Medium          
Kaap Doorn Conferentiecentrum Doorn 35 12 9,4 975
Regardz WTC Arnhem 17 17 9,5 967
Sir Isaac  Utrecht 17 17 9,4 957
Bilderberg Europa Hotel Scheveningen Scheveningen 54 50 9,0 954
Maliebaan45 Utrecht 43 17 9,0 943
Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten Soesterberg 211 71 8,4 940
Landgoed Tespelduyn Noordwijkerhout 39 13 9,0 939
IBN Vergadercentrum Uden 11 11 9,2 931
Planetarium Amsterdam 18 17 8,9 908
Pullman Eindhoven Cocagne Eindhoven 21 20 8,8 901
Pllek Amsterdam 21 21 8,8 901
Conferentiehotel Drienerburght Enschede 20 20 8,8 900
Stayokay Bergen op Zoom 32 32 8,6 892
Aristo Utrecht Utrecht 18 11 8,6 878
Aristo Eindhoven Eindhoven 13 13 8,6 873
           
Niet genomineerd          
Apollo Hotel Papendrecht Papendrecht 20 8 8,5 -
Apollo Hotel Breda Breda 13 7 8,4 -
Landgoed Rhederoord De Steeg 3 3 8,9 -
Smarter Talents Amersfoort - - - -
           
Categorie Large          
New Babylon Meeting Centre Den Haag 73 68 8,7 943
Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent Nijmegen 10 10 9,3 940
Postillion Hotel Utrecht Bunnik Bunnik 91 79 8,4 931
Aristo Amsterdam Amsterdam 19 11 9,0 919
Chassé Theater Breda 36 16 8,8 916
Louwman Museum Den Haag 15 13 9,0 915
Van der Valk Hotel Sassenheim Sassenheim 20 19 8,9 910
Eenhoorn Amersfoort Amersfoort 15 13 8,9 905
Muntgebouw Utrecht 20 20 8,8 900
Theater Buitensoos Zwolle 13 13 8,7 883
           
Niet genomineerd          
NH Conference Centre Koningshof Veldhoven 20 9 8,8 -
NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam 12 2 9,3 -
Hotel van Oranje Noordwijk - - - -
Van der Valk Hotel Tiel Tiel - - - -

 

Ronde 2: online voting
Het aantal genomineerden zal in februari 2017 worden teruggebracht tot een top 3 per categorie. In tegenstelling tot afgelopen jaar, waarbij genomineerden hun eigen achterban konden mobiliseren om te stemmen, zal dit deze editie geschieden via meerdere stemrondes waarbij branchegenoten middels een persoonlijke uitnodiging in januari hun stem kunnen uitbrengen. Dit zijn onder andere de leden van SecretaresseNet, de lezers van Meeting Magazine en de bezoekers van EvenementContact. Eerste week februari zullen de scores behaald in ronde 2 bekend worden gemaakt, en dus ook de top 3 per categorie.

Ronde 3: Locatiebezoek door vakjury
De top 3 per categorie zal in februari bezocht worden door een vakjury. Deze vakjury bestaat uit Jolande van den Berg (Management Assistant Bestuurssecretariaat bij Arrondissementsparket Openbaar Ministerie en Regioteamlid NVD Zuid-Holland) en Wouter Olland (Olland Marketing Solutions) voor de categorie Small, Ingrid Rip (RREM) en Michiel Smilde (Eventerim) voor de categorie Medium en Trees Overkamp (‎Cygnea) en Riemer Rijpkema (CLC-VECTA) voor de categorie Large. Tevens vindt tijdens het jurybezoek een inspectie plaats van de Vergaderhamers. De score van het jurybezoek wordt opgeteld bij de punten die zijn behaald met de reviewscore in ronde 1 en de online voting in ronde 2. De totaalscores per categorie bepalen de winnaars van 2017.

Uitreiking Nationale Meeting Awards 2017
De uitreiking van de Nationale Meeting Awards vindt plaats tijdens de brancheborrel op het hoofdpodium van EvenementContact op donderdag 9 maart 2017.  Daarbij zal tevens een cheque van € 1250,- worden overhandigd aan stichting Free a Girl - het goede doel van de NMA2017 - welke door de deelnemende locaties als inschrijfgeld is binnengebracht.


Voor het meest actuele nieuws over de Nationale Meeting Award en tussenstanden volg ons op twitter via @NatMeetingAward

 

Juryleden tweede editie Nationale Meeting Award bekend

De Nationale Meeting Award, een initiatief van MeetingReview, EvenementContact, de Congres- en Vergaderclassificatie en Meeting Magazine, is een algemene, onafhankelijke prijs is bestemd voor de beste meeting- en eventlocatie van Nederland. Op donderdag 9 maart 2017 zal deze award voor de tweede maal worden uitgereikt tijdens EvenementContact. Voor het zo ver is moeten de genomineerde locaties, die in januari 2017 bekend worden gemaakt, onder andere nog worden beoordeeld door een jury. Inmiddels is het juryteam voor alle drie de categorieën rond:

Categorie Small (capaciteit tot 25 personen):
-          Jolande van den Berg – Management Assistant Bestuurssecretariaat bij Arrondissementsparket Openbaar Ministerie en Regioteamlid NVD Zuid-Holland
-          Wouter Olland – Eigenaar Olland Marketing Solutions

Categorie Medium (capaciteit 25 tot 250 personen)
-          Ingrid Rip – Eigenaar RREM
-          Michiel Smilde – Eigenaar Eventerim

Categorie Large (capaciteit meer dan 250 personen)
-          Trees Overkamp – Managing Director en Professional Congress Organiser (PCO) bij ‎Cygnea
-          Riemer Rijpkema – Eigenaar Conceptplaza en directeur van branchevereniging CLC-VECTA

De juryleden zullen in februari 2017 de top drie van genomineerde locaties per categorie een individueel bezoek brengen. Ook een inspecteur van de Congres- en Vergaderclassificatie zal de genomineerde locaties beoordelen. De punten die de locaties aan de hand van deze jurybezoeken behalen, worden opgeteld bij de punten die eerder zijn behaald met hun reviewscore op MeetingReview (ten minste 10 nieuwe reviews van klanten in 2016) en de online voting ronde. Voor deze stemronde kunnen branchegenoten middels een persoonlijke uitnodiging hun stem uitbrengen. De totaalscores per categorie Small, Medium en Large bepalen de winnaars van 2017.
SecretaresseNet faciliteert stemronde tijdens de Nationale Meeting Award

De Nationale Meeting Award, een initiatief van MeetingReview, EvenementContact, de Congres- en Vergaderclassificatie en Meeting Magazine, is een algemene, onafhankelijke prijs die bestemd is voor de beste meeting- en eventlocatie van Nederland. 

De eis voor nominatie voor de Nationale Meeting Award 2017 is het verzamelen van ten minste 10 nieuwe reviews van je klanten in 2016 op MeetingReview. Op 1 januari 2017 worden de genomineerde locaties per categorie bekend gemaakt: 
 • Beste Meeting- en Eventlocatie van Nederland categorie Small (capaciteit tot 25 personen)
 • Beste Meeting- en Eventlocatie van Nederland categorie Medium (capaciteit van 25 tot 250 personen)
 • Beste Meeting- en Eventlocatie van Nederland categorie Large (capaciteit meer dan 250 personen)
 • Nieuwe Categorie: Beste Organisatiebureau van Nederland 

Vervolgens zal via online voting het aantal genomineerden worden teruggebracht tot een top 3 per categorie. In tegenstelling tot afgelopen jaar, waarbij genomineerden hun eigen achterban konden mobiliseren om te stemmen, zal dit deze editie geschieden via meerdere stemrondes waarbij branchegenoten middels een persoonlijke uitnodiging hun stem kunnen uitbrengen.

Door voor dit model te kiezen hebben de genomineerden zelf geen invloed meer op het stemproces en kunnen alleen mensen werkzaam in de branche hun stem uitbrengen, wat natuurlijk de kwaliteit van de online voting ten goede komt. 

SecretaresseNet heeft zich nu als partner aangesloten bij de Nationale Meeting Award en zal haar lezers, secretaresses werkzaam in Nederland, persoonlijk uitnodigen om hun stem uit te brengen op de genomineerde locaties en organisatiebureaus voor 2017. 

SecretaresseNet is het online magazine voor secretaresses en staat voor passie voor het secretaressevak. Door middel van de website en het e-zine wil SecretaresseNet een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van alle secretaressen en managementassistenten in Nederland.

Naast SecretaresseNet, zullen de lezers van Meeting Magazine en de bezoekers van EvenementContact ook een persoonlijke uitnodiging ontvangen om hun stem uit te brengen. 
Er kan heel de maand januari 2017 gestemd worden door de genodigden. 

 
Free a Girl goede doel van tweede editie Nationale Meeting Award


Organisatie van de Nationale Meeting Award maakt met trots bekend dat het inschrijfgeld van deze tweede editie ten goede zal komen aan Free a Girl.

De Nationale Meeting Award, een initiatief van MeetingReview, EvenementContact, de Congres- en Vergaderclassificatie en Meeting Magazine, is een algemene, onafhankelijke prijs is bestemd voor de beste meeting- en eventlocatie van Nederland. Het inschrijfgeld dat de genomineerden betalen kwam vorig jaar ten goede aan CliniClowns Nederland. Zij kregen bij de uitreiking van de eerste Nationale Meeting Award een cheque van € 2325,- aangeboden. Deze uitreiking vond plaats tijdens EvenementContact 2016.

Tijdens het benefietevenement ReddingsVestifal op 23 januari 2017, welke dit jaar voor de tweede maal wordt georganiseerd op initiatief van Arjen Lemstra en Joris Bots van EvenementContact, zal de cheque met het inschrijfgeld van de Nationale Meeting Award 2017 worden overhandigd aan stichting Free a Girl.

Free a Girl zet zich in om jonge meisjes uit de gedwongen prostitutie te bevrijden en daders veroordeeld te krijgen. Zij zijn werkzaam in Bangladesh, Brazilië, India, Nederland, Nepal en Thailand. De afgelopen 8 jaar heeft Free a Girl bijgedragen aan de bevrijding van 3.783 meisjes uit bordelen in Azië.


 
 
DE INSCHRIJVINGEN ZIJN WEER GEOPEND!

BREDA - De initiatiefnemers van de Nationale Meeting Award hebben de inschrijvingen geopend voor NMA 2017. Dit jaar gaan zij weer op zoek naar de beste eventlocatie van Nederland. Daarnaast gaan zij ook op zoek naar het beste organisatiebureau.

De Nationale Meeting Award wordt dit jaar voor de tweede keer uitgereikt tijdens de vakbeurs EvenementContact op 9 maart 2017 in Ahoy Rotterdam. Deze algemene, onafhankelijke prijs is bestemd voor de beste meeting- en eventlocatie van Nederland en het beste organisatiebureau. Er bestaan vier categorieën waar een Award te winnen valt: Beste Organisatiebureau, locatie Large, locatie Medium en locatie Small. Vijftig procent van het inschrijfbedrag van alle genomineerde locaties wordt gedoneerd aan een goed doel.

In Nederland is verder nog geen algemene en onafhankelijke prijs voor de beste meeting- en eventlocatie. Dit is dan ook de reden dat de initiatiefnemers deze award hebben opgezet. Deze award zorgt voor meer transparantie binnen de meeting- en eventbranche.

De initiatiefnemers van de Nationale Meeting Award 2016 zijn MeetingReview, Meeting Magazine, EvenementContact en de Congres- en Vergaderclassificatie. Deze award is bedoeld om op basis van reviews, in combinatie met objectieve classificatie-eisen, online stemronden en een bedrijfsbezoek van een onafhankelijke jury van deskundigen uiteindelijk tot de beste meeting- en eventlocatie en het beste organisatiebureau van Nederland te komen in de diverse categorieën.

Wil je de Nationale Meeting Award op de voet blijven volgen? Kijk dan op: www.twitter.com/NatMeetingAward.


 
 


Succesvolle eerste editie Nationale Meeting

Award krijgt vervolg in 2017!

 

Tijdens EvenementContact werd dit jaar voor de eerste keer de Nationale Meeting Award uitgereikt. Deze onafhankelijke award werd door de branche zeer positief ontvangen. De prijs krijgt dan ook een vervolg in 2017 met een nieuwe categorie voor organisatiebureaus.

De Nationale Meeting Award is een initiatief van MeetingReview, EvenementContact, de Congres- en Vergaderclassificatie en Meeting Magazine. Deze algemene, onafhankelijke prijs is bestemd voor de beste meeting- en eventlocatie van Nederland. 

 
 


Over de Nationale Meeting Award
De Nationale Meeting Award is een initiatief van MeetingReview.com, EvenementContact, de Congres- en Vergaderclassificatie en Meeting Magazine. Deze algemene, onafhankelijke prijs is bestemd voor de beste meeting- en eventlocatie van Nederland en het best organisatiebureau. In 2016 kende de Nationale Meeting Award vijf categorieën: drie vakjuryprijzen voor de ‘Beste meeting- en eventlocatie van Nederland’ in de categorieën Small, Medium en Large, plus twee publieksprijzen voor de ‘Warme Deken’ voor de beste gastheer of gastvrouw van een locatie en de ‘Meest Bijzondere Locatie’. 

Vorig jaar werden de drie vakjuryprijzen gewonnen door deVLOER (Small), Kontakt der Kontinenten(Medium) en NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky (Large). De publieksprijzen gingen naar Gerard Oude Nijeweme van Bilderberg Hotel de Keizerskroon (‘Warme Deken’) en Art Centre Delft (‘Meest Bijzondere Locatie’). Het volledige inschrijfbedrag van alle genomineerde locaties werd in de vorm van een cheque t.w.v. € 2.325,- gedoneerd aan CliniClowns Nederland. Alle winnaars waren zeer te spreken over het feit dat het een onafhankelijke award betreft waarbij de vakjury en voor een klein aandeel ook het publiek uiteindelijk bepalen wie de Award het meeste verdient.

Klik hier voor een impressie van de Award uitreiking tijdens EvenementContact 2016.