Wie zijn wij?

De Nationale Meeting Award is een initiatief van Meeting Magazine, MeetingReview, Vergaderhamers, CLC-Vecta en EventSummit (voorheen EvenementContact). Deze algemene, onafhankelijke prijs is bestemd voor de beste meeting- en eventlocatie van Nederland die uitblinkt in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap.

Motivatie voor deze nieuwe award was het feit dat er in Nederland nog geen algemene en onafhankelijke prijs bestond voor de beste meeting- en eventlocatie. Hieruit is de Nationale Meeting Award ontstaan, welke in 2016 voor de eerste keer heeft plaats gevonden. De winnaars van 2016 waren zeer te spreken over het feit dat het een onafhankelijk award betreft waarbij het volledig transparant is hoe de winnaar tot stand komt in verband met het unieke scoremodel welke speciaal voor de Nationale Meeting Award is ontwikkeld.  

De volgende meeting- en eventlocaties vielen eerder in de prijzen:

2016
deVLOER, Almere (categorie Small)
Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten, Soesterberg (categorie Medium) 
NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky, Amsterdam (categorie Large)

2017
geWoonboot, Amsterdam (categorie Small)
Conferentiecentrum Kaap Doorn, Doorn (categorie Medium)
Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent, Lent (categorie Large)
 

Meeting Magazine

Meeting Magazine is hét vakblad voor zakelijke bijeenkomsten, congressen, evenementen en incentives. Boekers van zakelijke bijeenkomsten vinden in Meeting Magazine informatie over en inspiratie voor hun dagelijkse werkzaamheden. Via diverse thema's en achtergronden wordt de Meeting- en Eventprofessional op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in diens vakgebied. 
Met een oplage van 5.000 exemplaren en een meeleesfactor van 3 personen, in combinatie met 10.000 abonnees op het E-magazine, zorgt Meeting Magazine zes keer per jaar voor direct contact met 25.000 Meeting- en Evenplanners in heel Nederland. (HOI-gecertificeerd) 
www.meetingmagazine.nl

MeetingReview

MeetingReview biedt een platform waar meetinglocaties en meetingdiensten zich kunnen presenteren. Meningen van anderen zijn belangrijk bij het nemen van een (investerings)beslissing. Op MeetingReview kan een gast een review schrijven en kunnen testimonials worden gepubliceerd.
www.meetingreview.com

EventSummit

Uit behoefte voor een effectieve en betaalbare beurs voor de evenementenbranche is het idee geboren er één te organiseren, maar dan anders. Zo is EventSummit ontstaan. Het is geen beurs, geen netwerkevent, geen congres, maar een combinatie van alle drie.
De 10de jubileumeditie van deze vakbeurs speelt zich af op donderdag 15 februari in de RAI Amsterdam. De gigantische beursvloer is zeer overzichtelijk ingedeeld, zodat de bezoekers makkelijk zijn weg kan vinden: Zakelijke bedrijfsevenementen, Entertainment, Festivals en Publieksevenementen, Outdoor & Actief, Catering, Beurzen en Congressen.
www.branchecontact.nl/eventsummit


Vergaderhamers

Nederland en België tellen veel vergader- en congresaccommodaties. Het is in het belang van opdrachtgevers en accommodaties dat de markt transparant is. Wie biedt welke kwaliteit en voldoet aan eisen van omvang, bereikbaarheid, etc.
Vergaderhamers is een uitstekend middel voor boekers om inzicht te krijgen in hetgeen congres- en vergaderbedrijven bieden. Het systeem is objectief en geniet de steun van verschillende brancheorganisaties en verenigingen in Nederland en België.
www.vergaderhamers.nl


CLC-VECTA

CLC-VECTA Centrum voor Live Communication is de branchevereniging voor organisaties die professioneel betrokken zijn bij het organiseren, accommoderen en faciliteren van beurzen, congressen & vergaderingen, evenementen, entertainment en incentives. 
www.clcvecta.nl